Izvor:
11.11.2017 u 01:02
0

OPUSTITE SE I UŽIVAJTE: Seks tokom menstrualnog ciklusa!

Iako je sama pomisao na seks u ovom periodu odbojna, mnogi ga praktikuju.

Stručnjaci za seks tvrde kako da je vreme da se opustite i prepustite verovatno najboljem seksualnom iskustvu. Za vreme menstrualnog ciklusa žene su često izrazito uzbuđene, a te manje količine krvi deluju i kao lubrikant.

Da li može da dođe do začeća tokom menstruacije?

Da. Tehnički, žena tokom menstruacije ne bi trebalo da zatrudniti jer menstruacija znači da je ovulacija već bila i jajna stanica nije oplođena. Ipak, kod mnogih žena ciklusi nisu "školski" pa je teško pretpostaviti kada je došlo do ovulacije, piše Večernji.hr.

Da li je seks tokom menstruacije siguran?

Seks je seks i preti vam prenošenje polnih bolesti isto kao i za vreme seksa u ostalim danima ciklusa. Svakako se zaštitite i tokom menstruacije kao i inače.

Da li žena doživljava jači orgazam za vreme menstruacije?

Da, klitoris je osetljiviji u ovo vreme ciklusa i orgazmi su intenzivniji.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter