Izvor:
25.11.2017 u 04:39
0

NEĆE VAM ODOLETI: Muškarci će odlepiti za vama ako posedujete ove osobine! (foto)

Žena može da bude najbolje obučena i našminkana, ali ako ne zna da ih nasmeje u razgovoru, muškarci otkrivaju kako se momentalno hlade.

Sami često priznaju kako su im ove osobine na ženama najpoželjnije.

1. Kad je zabavna

Žena može biti najbolje obučena i našminkana, ali ako ne zna da ih nasmeje u razgovoru, muškarci otkrivaju kako se momentalno hlade.

2. Kad je spontana

Preciznije, očaravaju ih žene koje kad treba znaju biti ozbiljne, ali i neozbiljne i spontane. Drugimi rečima, biti one s kojima mogu baš sve.

3. Kad je dobra

Ali ne dobre glumice, nego dobre žene na koje se uvek mogu osloniti. Nadamo se kako im je jasno da to moraju i da zasluže, ali lepo je znati da se takve stvari još uvijek cene, barem kod pravih muškaraca.

4. Kad je vredna

Većina muškaraca još uvek voli da bude uspešnija od svojih boljih polovina, ali priznaju kako vole pametne, sposobne i vredne žene. Lenjima na prvi takav znak daju crvene kartone.

5. Kad je sređena, ali postoji caka

Nije tajna da muškarci vole sređene žene, ali priznaju i kako ne vole žene koje preteruju po tom pitanju. “Ako se vidi da se sređivala nekoliko sati ili da je većina toga na njoj veštačka, hladimo se u trenu ako s tom ženom želimo nešto ozbiljnije”, jednoglasni su momci.

Index.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter