parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

IZABERITE SVOJU OMILJENU BOJU: Otkriće vam koje su vaše vrline i mane u vođenju ljubavi!

 

Boje ne otkrivaju samo karakteristike ličnosti, več i to kakvi ste ljubavnici! Izaberite svoju omiljenu boju i otkrijte koje su vaše vrline i mane u vođenju ljubavi.

Boja koja vam je bliska ne odslikava samo ternutno raspoloženje ili ličnost, već i mnogo više od toga.

Crvena

Ljudi koji vole crvenu idu ka svojoj divljoj strani. Lako se uzbude i zadovoljstvo u seksu nalaze na svaki način na koji ih mašta odvede. Mogu zaboraviti ovozemaljski svet i prepustiti se svim instinktima. Kada se sretnu dve "crvene" osobe, erotika je u svakoj čestici vazduha.

Žuta

Ako ste skloni žutoj boji, vi imate niz seksualnih "drajvera" složenih u glavi. Vi ste kameleon u krevetu. Vaš intelekt može potisnuti vaše želje i pustiti da vam budu važnije želje vašeg partnera. Iako se ne zadovoljite koliko ste mogli, vi ćete uvek biti tu za nekoga koga volite.

Ljubičasta

Božanska i sofisticirana "ljubičasta" lica bi radije da izbjegnu haos i neurednost koji seks nosi sa sobom. Oni bi radije napravili poslovni plan, satnicu, sve lepo organizovali i pripremili da izbegnu nekontrolsanost seksa.

Ružičasta

Ljubitelji ružičastog vole da zadrže svoje mladalačke želje, ideje i predstave o seksu. Žene mogu da flertuju iz zabave i ne želeći da idu dalje od toga. One mogu koristiti svoju ženstvenost i razne ženske smisalice. Dame najstarijeg zanata imaju pune ormane roze odeće. "Ružičasti" muškarci ne mogu da ograniče strast i entuzijazam na samo jednu ženu. Koliko imaju termina ove nedelje njihova je glavna briga.

 

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Thinkstock

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost