Izvor:
11.12.2017 u 00:22
0

MUŠKARCI IH PROSTO OBOŽAVAJU: Ovo su komplimenti koje najviše vole da čuju!

Komplimenti nisu namenjeni samo ženama, muškarci ih prosto obožavaju.

Kada su komplimenti u pitanju, nekako uvek prvo pomislimo na žene, ali i muškarci ih itekako vole. Čudno, ali na prvom mestu nije onaj koji se odnosi na njihov penis.

Ovakvi komplimenti su muškarcu najdraži:

Kosa

Ko bi rekao? Prosečni muškarac se zaista trudi da mu kosa izgledala savršeno, iako im za frizuru treba neuporedivo manje vremena i truda nego ženama, kosa je nešto čime se oni ponose. Komplimenti o frizuri su siguran način da muškarcu ulepšate dan.

Stil oblačenja

Zvuči neverovatno, ali ovaj kompliment im je posebno drag. Iako se čini da na njega padaju samo žene, muškarci su veoma osetljivi kada je moda u pitanju.

Miris

Žene obožavaju muškarce koji lepo mirišu, a muškarci obožavaju žene koje im to govore.

Smisao za humor i inteligencija

Često idu ruku pod ruku, a ako muškarcu date kompliment koji obuhvata i jedno u drugo, on će se zaista sećati posebno.

O svojoj veličini

Jeste da je na listi komplimenata, ali na poslednjem mestu. Istraživanja pokazuju da muškarci vole da čuju da su jako obdareni, čak i onda kad bi trbalo da im bude savršeno jasno da to i nije baš tako.

Izvor: Telegraf
Foto: instagram/dzentlmen_bgd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter