Izvor:
11.12.2017 u 14:30
0

ŠTA JE MUŠKARCIMA BITNO: Kada počnu da vas ljube, oni gledaju samo ovo!

Trudimo se da prekrijemo sve nedostatke, sakrijemo celulit, ali muškarcima to nije uopštebitno.

Kada počne da vas ljubi, muškarci gledaju samo u ovo:

Oči i usta

Naučnici su otkrili da 70 odsto muškaraca za vreme seksa gleda partneriku u lice. Naime, tamo se najbolje može videti koliko smo zadovoljne, odnosno da li uživamo ili ne. Zato nas muškarci rado gledaju u oči i usta kako bi se uverili da nam je prijatno u njihovom naručju.

Novo je uzbudljivo

Pri tome se muškarci u vezi malo razliku od solera. Za vreme seksa za jednu noć posmatraju telo što je i logično, jer se nešto novo i nepoznato mora bolje istražiti.

Za vreme istraživanja muškarcima su pokazali i fotografije žene u eksplicitnom položaju. Pri tome su naučnici pazili u kojem smeru će zalutati pogled muškaraca. I zauzeti i solo muškarci posmatrali su opet – lice!

Izvor: Alo
Foto: weloversize.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter