Izvor:
14.12.2017 u 16:02
0

UŽIVAJTE U SAMOĆI: Ovi znaci nikako ne bi trebalo da započinju vezu do kraja decembra!

Decembar je mesec pred praznike, period u kojem se bude romantična osećanja i želja da nekoga držimo za ruku pre nego što sat otkuca ponoć, ali ova 3 znaka treba da izbegnu ljubavne početke pre Nove godine.

Iako njihova srca možda žele drugačije, ipak bi bilo najbolje da se strpe do druge polovine januara 2018. godine da uplove u novu emotivnu priču. Saznajte o kojim pripadnicima Zodijaka je reč.

Strelac

Ovaj mesec je period kada će mnogi pripadnici znaka Strelca da pokrenu sami sebe na bolje, jer će imati dobru energiju na svim životnim poljima. Bilo bi dobro da svi slobodni Strelčevi ne ulaze u nove veze do kraja godine već da takav plan, ako ga imaju, ostave za drugu polovinu januara 2018. godine. Oni koji su zauzeti, tražiće još više pažnje od partnera, te će da pokazuju veliki stepen ljubomore.

Jarac

Ovo je značajan mesec za Jarčeve, jer će njihova planeta Saturn konačno ući u njihov znak. Kada su emocije i ljubav u pitanju, mnogo toga će im sada biti u drugom planu, jer će Jarčevi biti sami sebi dovoljni. Osetiće da se opet vraćaju sami sebi i to na jedan vrlo čudan način, bez mnogo drame i premišljanja. Zbog svega toga im se ne savetuje da bilo što novo počinju ili da nešto staro prekidaju, već umesto toga neka mnogo više pažnje posvete sami sebi i rešavanju ličnih planova.

Vodolija

Za Vodolije je ovo period kada će morati da se vrate na stvari koje nisu rešili ranije po pitanju ljubavi. To se odnosi na proteklo leto kada nisu uspeli do kraja da definišu šta žele od suprotne strane, već su tako samo stvorili jako neprijatnu situaciju sa partnerom. Slobodne Vodolije imaju samo nastavak nekog komuniciranja, ali ne i početak neke ljubavne veze. Nije im sada vreme da nešto novo započinju, a tek krajem januara moći će da računaju na neki konkretni potez od strane drage osobe.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter