Izvor:
29.12.2017 u 20:13
0

SANJATE SEKS MARATON: Budite realni, prosečan odnos traje sedam minuta!

Ako se brzo umarate, evo šta da uradite.

Iako seks maraton zvuči kao nešto što se podrazumeva i da vođenje ljubavi traje satima, istraživanje Univerziteta u Kvinslendu pokazuje kako prosečan odnos traje sedam minuta, uz dodatnih 20 minuta predigre.

Za mnoge ljude je to sasvim dovoljno, ali budimo realni – kada je previše seksa zaista previše? Činjenica je kako on pomaže jednako kod fizičkog i psihičkog zdravlja, zbližava vas s boljom polovinom i pruža vam savršenu vežbu za izgradnju imuniteta.

Kako onda doživeti savršen maraton seksa?

Odlaganje orgazma

Da, da, dobro ste pročitali. Većina ljudi, bilo muškaraca, bilo žena, nakon doživljenog orgazma gubi interes za nastavljanjem seksa, a samim odlaganjem – produžujete i trajanje odnosa. A dodatna čar je i što su nakon odlaganja orgazmi intenzivniji i jači, piše 100posto.hr.

Različite lokacije

Ako niste previše spremni da eksperimentišete, najlakši način je da zajedno istražite svoju kuću! Kuhinja, kupatilo, fotelja, sve ovo može učiniti seks dugotrajnijim i uzbudljivijim.

Pričajte prljavo

Neosporna je činjenica da prljavi razgovori mogu uzbuditi kao ništa drugo. Razgovarajte sa boljom polovinom o svojim fantazijama i ako je moguće, zajedno ostvarite neke od njih.

Jedite male obroke

Energija je krucijalna kod bilo kojeg tipa maratona, pa tako i onog ljubavnog. Dakle, nemojte preskakati pauze za hranu.

Razgovarajte o dobrim vremenima

Sve u seksu ne mora biti fizički i vulgarno. Ponekada je se za buđenje prave strasti dovoljan i iskren razgovor. Podsetite se zajedno na vaš prvi zajednički dan koji ste proveli, prvi poljubac, prvi seks.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter