Izvor:
29.12.2017 u 23:13
0

Evo šta dame odmah primete na muškarcima!

Iako se često misli kako su žene te koje se opterećuju izgledom, to ne može biti više pogrešno jer to rade i muškarci, samo možda to toliko ne pokazuju ili se možda ne opterećuju toliko.

Evo šta dame odmah primete na muškarcima:

1. Ramena

Žene su otkrile kako su ramena najatraktivniji deo tela na muškarcima, a dobra je vest to što njih možete itekako izvežbati u teretani jer nemaju svi iste genetske predispozicije. Uz to, žene ističu kako vole i mišićave ruke, a posebno izdvajaju velike podlaktice i široke dlanove.

2. Ravan stomak

Ako ste mislili da žene privlače pločice na stomaku, niste u pravu. One im nisu toliko bitne koliko im je važno da stomak bude ravan i da na njemu nema sala, a to je takođe nešto što možete izvežbati u teretani.

3. Beli zubi

Ovo je zanimljiv podatak: ženama npr. nije toliko važna simetričnost svih delova lica te čak i preferiraju ona koja nisu savršena, ali kada su u pitanju zubi, odgovor je samo jedan: zubi moraju biti lepi, što pravilniji i po mogućnosti beli. To ne možete izvežbati u teretani, ali definitivno ih možete pravilno negovati.

Izvor: kolektiv.me
Foto: instagram/dzentlmen_bgd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter