PRIZNAJTE SEBI: Ako se pronalazite u ovim situacija, znajte da ste zaljubljeni do ušiju!

Ljubav i zaljubljensot su dva pojma. Ako se pronalazite u polovini pobrojanih situacija, znajte da ste zaljubljeni do ušiju.

Zaljubljenost je hemija koja vas je pogodila bar nekoliko puta u životu. Na početku tog procesa, često niste ni svesne da ste zaljubljeni, da vam telo drugačije reaguje na spoljni svet, vrti vam se u glavi na pomisao drage osobe, a nekima se dešava da ih muči nesanica

Sjaj u očima

Na poslu, u porodici, u banci, sve više ljudi vam govori kako imate poseban sjaj u očima. Na pitanje da li ste zaljubljeni, vi odgovorite negativno jer još niste sigurni o čemu se zapravo radi. Jedno je sigurno, emitujete energiju koja se reflektuje na očima.

Osmeh na licu

I same uviđate, smejete se i kad treba i kad ne treba. Sitnice koje su vas do skoro užasno nervirale, danas gotovo da i ne primećujete. Osmeh na licu imate tokom celog dana. Na pomisao drage osobe, vaš osmeh postaje zarazan za okolinu.

Gubitak apetita

Hrana nije vaš fokus već neko vreme. Jedete zato što vam okolina sugriše da to treba, ili vas glad natera da stavite poneki zalogaj u usta. Jednostavno, ne jedete vam se ništa. Kad osetite da vam se vrti u glavi, ozbiljan obrok često menjate čokoladicom ili kafom. Priznajte, gubitak apetita sustigao je i vas.

Dekoncentracija

Vaše misli imaju samo jedan put – ON. Kada vam se neko u porodoci obrati, vaša prva misao je, kakve to veze ima sa njim. Na poslu vam šef iznosi radne zadatke a vi se pitate, kad ćete ga ponovo videti. Definitivno, dekoncentisani ste uvek i svuda. 

Zaboravnost

Iako vam je reminder pun, rokovnik umereno popunjen, uhvatite sebe da popriličan broj aktivnosti niste uradili. Niste lenji, nego vas je zaboravnost uzela pod svoje. Razlog je, verovatno, ON.

Magija ljubavi

Mirisi i arome oko vas poprimaju notu koju do sad niste primećivali. Sva čula su izražena u poslednje vreme. Njegov miris prepoznajete u pekari, prodavnici u kozmetičkom salonu. Sve vam miriši na njega.

Nesanica

Nikad do sada niste imali problema sa snom. Nesanica vas proganja u poslednje vreme, čini vam se, bez ikakvog razloga. Međutim, čim ste se probudili i krenuli po čašu vode, misli su vam otišle do njega. Priznajte, on vas se probudio a da toga niste ni bili svesni.

Pričam sa sobom

Do sada ste ispred ogledala ćutali i radili sve ono što treba. Od pre izvesnog vremena, hvatate sebe da pričate sami sa sobom. I, što je još divnije, obaćate se njemu, centru vašeg sveta.

Ako se pronalazite u polovini pobrojanih sitnica koje živo znače, znaje da ste zaljubljeni do ušiju. Nema vam druge, priznajte to sebi i okolini i krenite u akciju. Mudro razvijajte strategiju kako da ga osvojite. Upotrebite svoj šarm, ženske atribute i namestite tako da se sve vrti oko vas.

 

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Twitter/Bogdanovic Rada

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost