Izvor:
11.01.2018 u 19:28
0

PRAVI MUŠKARAC: Nikada neće pričati o tome da je ona loša u krevetu! (foto)

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće pričati o tome da je ona loša u krevetu. Ipak, postoje i oni koji rado o tome pričaju sa svojim prijateljima, a evo šta zapravo znači kada kažu da je žena loša u krevetu:

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom ili da vode ljubav sa upaljenim svetlom. To samo pokazuje da smatraju kako nisu dovoljno lepe i savršene, i toga se srame. To ipak vodi niskom samopoštovanju, sramežljivosti i tome da u krevetu ne mogu da se opuste.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato, opustite se i dopustite svom partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja.

Nedostatak intime i bliskosti

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč bi trebalo da budu stvari koje se dešavaju svakoga dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da morate da zapostavite svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan šminkati odmah ujutro samo da bi partneru bile privlačnije, jer vas on voli i bez naslaga šminke na licu. Ali, ponekad treba malo više da se potrudite da bi rasplamsali strasti kao na početku veze.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter