Izvor:
12.01.2018 u 16:08
0

PREVARA IM JE U KRVI: Ovo su oblici ponašanja koji ih razotkrivaju! (foto)

Postoje muškarci kojima je prevara u krvi. A ovo su oblici ponašanja koji razotkrivaju preljubnike.

1) Boji se vezivanja konstantno

Znak koji ukazuje da je on nepopravljiv preljubik jeste strah od svakog višeg i ozbiljnijeg nivoa veze. Kada dođe momenat za krupnije promene, bilo da je u pitanju venčanje, proširenje porodice, zajednički život, on se uplaši i prevari partnerku.

2) Boji se intimnosti

Psiholozi kažu da muškarci koji često varaju čine to jer se plaše intimnosti. I iznenađujuće, varaju kada primete da je njihova veza postala "previše dobra".

Čim osete veliku bliskost sa jednom ženom, upuste se u seksualnu avanturu sa drugom ženom.

3) Nisu za monogamiju

Postoji i jednostavniji razlog- nekim muškarcima monogamija ne odgovara. Osećaju privlačnost prema više žena i ne žele da se ograničavaju jednom vezom.

4) Varaju da bi prekinuli vezu

Ovaj razlog je povezan sa prvim i drugim. Večiti preljubnici prevare partnerku kako bi raskinuli vezu sa njom. Lakše im je da to učine nego da izgovore: "Gotovo je".

5) Preljubnici su implusivni

Nepopravljive preljubnike karakteriše i implusivno ponašanje, pa se u veliki broj afera upuštaju bez mnogo razmišljanja. U trenutku se odluče na seks sa drugom ženom.

Prepoznajete li neki od ovih signala kod vašeg partnera ili je bolje reći, bivšeg partnera?

Izvor: Blic
Foto: Twitter/raj189991, kucnilekar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter