Izvor:
24.01.2018 u 05:01
0

NIŽI MUŠKARCI BOLJI OD VISOKIH: Evo zašto su idealni za brak!

Muškarci koji nisu visoki znaju da budu veoma šarmantni i više se trude oko svojih partnerki. Takođe, prema nekim istraživanjima, verniji su ženama i skloniji porodičnom životu…

Živahni su u krevetu

Niži muškarci su živahni i energični, a takvi su i u krevetu, a žene to itekako vole. Proučavali su seksualne živote heteroseksualnih muškaraca u stalnim vezama. Sa svakim centimetrom visine koji nisu imali rasla je njihova živahnost u krevetu.

Uspešniji su u poslu

Nisu se mogli kroz život praviti važni visinom pa su mnogi to nadoknadili ulaganjem velikog truda u poslovni uspeh. Niži muškarci često ppucaju od samopouzdanja i ženama ulivaju sigurnost.

Veoma su šarmantni

Često imaju više smisla za humor od visokih muškaraca koji neretko smatraju da je njihova visina više nego dovoljna da žene "padnu u nesvest" od oduševljenja nakon što ih vide.

Verniji su ženama

Prema istraživanju Univerzizeta u Njujorku, niži muškarci verniji su svojim ženama, skloniji su porodičnom životu i ne razvode se toliko često kao oni visoki. Oni i kasnije stupaju u brak.

Više pomažu u kući

Za razliku od visokih muškaraca, oni niži više vremena provode pomažući svojim partnerkama u kućanim poslovima. Prema nekim istraživanjima nedeljno čiste, kuhaju i ostalo što treba u domu sat vremena više od visokih.

Žive duže od visokih

Istraživanje na 8.000 muškaraca pokazalo je da niži muškarci žive prosečno dve godin

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter