Izvor:
25.01.2018 u 22:26
0

UNAPREDITE VAŠ SEKSUALNI ŽIVOT: Improvizujte seks-igračke pomoću ovih predmeta! (foto)

Improvizujte seks-igračke pomoću predmeta koje sigurno imate u kući.

Sramota vas je da pređete prag seks-šopa i kupite sebi i svom dragom igračkicu koja će vam razbuktati strasti u vreloj postelji. Ne pada vam na pamet da je poručite putem interneta, pa da je dostave poštom jer se pitate šta će biti ako komšinica Mica svojim skenerskim očima provali šta je u kutiji ili ako radoznala tašta, svekrva (zavisi od toga s kim živite) primi veseli paketić umesto vas. Monotonija polako nagriza vaš seksualni život, koji vapi za novotarijama u krevetu – manite seks-prodavnice, kad već nemate herca za njih, i improvizujte seks-igračke pomoću predmeta koje sigurno imate u kući.

Biserna ogrlica

Može i bilo koja druga, samo da je od perlica. Kotrljajte je nežno duž njegovih/njenih leđa, po stomaku, butinama, preponama. Nevaljale dame mogu i da je obmotaju nežno oko partnerovog penisa i povlače je gore- dole.
Bonus: stavite ogrlicu u frižider ili pod mlaz hladne vode da razbuktate strast.

Marame, kravate, najlonke

Evo i seks-zezalica direktno iz fioke. Ko kaže da su vam za užitak potrebne lisice? Marame, kravate, pa i najlonke, odlične su za obuzdavanje nevaljalog partnera. Vežite mu/joj ruke i noge, stavite mu/joj povez preko očiju i počnite da zadirkujte i pipkate prethodno navedenim stvarčicama. Kada ostane bez čula vida, pojačavaju se sva ostala čula, što doprinosu užitku, značajno ga pojačavajući.

Četkica i špatula za kolače

Preselite kuhinjski pribor u spavaću sobu i pustite mašti na volju. Slično kao i sa pajalicom, četkicom za kolače sa nežnim čekinjama možete lagano golicati partnera po osetljivim delovima i za čas posla ga/je prebacite u raspoloženje za seks. Pojačan užitak postići ćete ako četkicu pokvasite hladnom ili vrelom vodom. Ukoliko volite grublji seks i prija vam kada vas partner u trenucima strasti blago šljepne po zadnjici – dopustite mu da to učini silikonskom špatulom za mazanje kolača.

Pajalica

Ne, drage dame, ne treba da čistite oko partnera! U tom izdanju vas gleda svaki treći dan, pa i same vidite da vas nije baš nešto mnogo puta zaskočio. Ali ako se obučete u stilu seksi francuske sobarice ili zavodljive latinoameričke služavke i čistom i opranom pajalicom počnete da ga golicate po telu, spremite se da navali na vas. Još ako mu priuštite striptiz praćen zvucima opuštajućeg džeza, varnice će sevati na sve strane.

Mašina za pranje veša

Pre nego što prevrnete očima na ovaj predlog – pokušajte, pa onda sudite. Zvuči vam kao bapska priča da vibracije na veš-mašini služe kao stimulans, ništa ne gubite ako proverite, sve i da ste u pravu, makar ćete se slatko ismejati. Sedite na mašinu i igrajte se sa partnerom. Ne garantuje se orgazam, ali ćete se napaliti, sigurno.

Izvor: Alo
Foto: Twiter/24sata, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter