Izvor:
07.02.2018 u 14:29
0

VRELI SEKSI SAVETI: Ove trikove su Gejše praktikovale na svojim muškarcima!

Sigurno nešto već znate o japanskim gejšama. Uspešna gejša mora da poseduje lepotu, umetnički talenat, uglađenost i savršeno ponašanje. Pored toga mora da zna da peva, igra, slika, svira i svakako pogađate da očara muškarca i da mu ugodi.

I kako joj to uspeva? Verovatno još ne znate sve trikove koje su gejše praktikovale na svojim muškarcima. Gejše su svojevrsne umetnice seksualnih igrica kojima bi lagano pojačavale seksualno uzbuđenje muškarca. Zato vam preporučujemo tri tehnike velikih istočnjačkih ljubavnica koje možete da isprobate na vašem partneru.

Priuštite mu kupku jezikom

Celog ga umijte jezikom. Počnite s lizanjem njegovih leđa. U svom postupku morate biti nežne, morate ga lizati s osećajem i lagano. Kada obradite zadnji deo njegovog tela, zamolite ga da se okrene. Ljubite ga po grudima i bradavicama, a kada vidite da je spreman za seks, jezikom se posvetite i njegovom penisu.

Ohladite ga

Gejša svog ljubavnika u toplijim danima ohladi tako da lagano duva po njegovoj goloj koži. Duvanje je dobar nastavak kupke jezikom. Ohladite ga s kapljicama vode ili s ledom. Zatim nežno dunite na mokro područje. Nanesite vodu na najnežnije delove tela, kao što su ručni zglob i unutrašnji delovi pregiba ruku i nogu. Razumije se da se voda i vaše pirkanje mora naći i na njegovim najintimnijim područjima. Kombinacija vode ili pljuvačke i povetraca koji proizvodite će ga maksimalno uzbuditi.

Grickajte ga

Neke od najmanje poznatih, ali ipak vrlo snažnih erogenih zona nalaze se na područjima tela koja su vrlo golicljiva. Te delove tela vrlo lagano grickajte. Grickajte njegove prste, usne resice… Ali ne smete doživeti orgazam dok ga grickate, jer biste nesvesno mogle jako da ga ugrizete. Stimulišite njegovo telo spolja i iznutra. Stavite jednu ruku na njegove grudi i prstima nežno kružite oko njegovih bradavica.

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Twitter/demontaza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter