Izvor:
07.02.2018 u 22:56
0

LJUBAV JE SVE ŠTO NAM TREBA: Folozofi kažu da ona pokreće svet, ali šta ako vam kažemo da može i da ga okrene naglavačke? (FOTO)

Ljubav je ono što nam svima treba, čemu svi težimo i čemu se nadamo. Folozofi kažu da ona pokreće svet, ali šta ako vam kažemo da može i da ga okrene naglavačke?

Feng šui vam može prometini život ako igrate po njegovim pravilima. Bilo da želite da privučete novac, sreću ili ljubav u vaš život, feng šui ima rešenje za skoro sve vaše probleme i može da vas posavetuje kako da prevaziđete neke poteškoće.

3 stvari koje obavezno moramo da izbacimo iz kuće, jer donose nesreću. A svi ih sigurno imamo!

Feng šui manikir: Ove boje na noktima privlače novac i ljubav

Zbog ove stvari spavate loše i vrtite se po celu noć, izbacite je odmah iz spavaće sobe

Verovatno vam je poznato da ako želite da privučete ljubav u vaš život, pored kreveta u spavaćoj sobi trebate da stavite dve mandarinske patke čiji će se kljunovi dodirivati. Jedna predstavlja muškarca druga ženu, a ova metoda sigurno pali. Da je tako uverila se i Jovana.

Već godinama sam u potrazi za mandarinskim patkama. Nisam ih tražila kao manijak već sam pustila da mi same dođu onda kada treba. Usput bih s vremena na vreme pitala za njih u nekom dućanu sa poklonima i feng šui radnji, ali ih nisam nigde pronašla. Uvek bih dobijala isti odgovor: “Kako nam stignu u radnju tako se prodaju. Velika je potražnja za njima”.

U šali sam kad me neko pita kako ide ljubav odgovarala da će je biti kad pronađem moje mandarinske patke. A onda sam ih pre četiri meseca pronašla. Slučajno sam bezeći od kiše ušla u jednu radnju sa sitnicama za kuću i pitala da li ih imaju. Na moje iznenađenje imali su ih. Moje mandarinske patkice su tog kišnog dana doplivale do mene.

Cena je sve samo ne simbolična, ali kad sam ih konačno našla nisam htela da razmišljam. Kupila sam jednu veću da predstavlja muškarca i drugu manju da predastavlja ženu. Mene. Stavila sam ih pored kreveta kako mi je savetovano i rešila da čekam. Prošao je mesec. Pa onda još jedan. One su samo stajale na svom mestu i gledale me kako spavam.

Taman sam pomislila da nema vajde od njih kada mi se život polako promenio. Dečko u koga sam duže vreme zaljubljena istupio je sa svojim osećanjima i započeli smo vezu. To bi sve bilo super, da energija feng šuia nije rešila da se malo zabavi sa mnom pa mi je u život donela simpatije sa svih strana. Svako malo, a ja bih se našla u društvu nekoga ko mi otvoreno pokazuje pažnju i želju da se prijateljstvo “produbi”.

Ne kažem da su svi zaljubljeni u mene, ali sam odjednom počela da uviđam da ima još momaka koji bi mogli da budu potencijalni partneri i da preispitujem moju naizgled savršenu vezu. Jeste da su mi u život donele ljubav i nekoga s kim imam odličnu vezu, ali su mi donele i zbunjenost. Toliko sam pod pritiskom da sam odlučila da ih razdvojim i sada se nadam da više neće da "rade". Upalilo je, ali možda je bolje da nije.

Ljudi oko mene pa i moj dečko, počeli su da primećuju neke promene. Prijateljima je drago zbog mene, ali ne mogu da kažem da je i moj dragi zadovoljan zbog toga. Možda će baciti patkice kada ih bude našao, ko zna. Ako nastave ovako, baciću ih sama.

Savetujem svima koji žele da probaju ovu feng šui metodu da to urade s velikim oprezom. Ne kažu džabe “Pazi šta želiš, može ti se i ostvariti, ispričala je ona.

Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter