Izvor:
09.02.2018 u 16:37
0

SPREMITE SE: Ako sanjate ove snove, uskoro vas očekuje nova LJUBAV! (foto)

Još su najstariji narodi sveta pamtili i tumačili snove kako bi predvideli neke lepe događaje.

Da snovi nisu nešto što je samo plod mašte i nepouzdani izvor informacija ne bi bili na ceni od kako je sveta, a nauka o tumačenju snova oneirologija tvrdi da vam oni mogu predskazati i ljubav.

Ukoliko ste sanjali neki od sledećih snova, onda očekujte da uskoro ljubav pokuca na vaša vrata.

Lutka

Ukoliko sanjate lutku ona ima više značenja. Ako se vi igrate s lutkom to znači svađu i spor. Međutim, ako nekome na poklon date lutku to znači dolazak nove ljubavi u vaš život.

Nagost

Ovaj motiv se često pojavljuje u snovima odraslih. Ukoliko se skidate ili ste već goli to ukazuje na dolazak novog poznanstva. Ta osoba može da bude veoma važna za vas, čak i osoba sa kojom možete da imate romansu.

Posteljina

Krevet i posteljina ukazuju na ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako je posteljina u vašim snovima potpuno bela, onda ste vi u potpunosti spremni za dolazak nove ljubavi.

Gusta šuma

Lutate li šumom u potrazi za izlazom iz nje – onda još uvek niste spremni za dolazak nove ljubavi. Uspešan beg iz guste šume znači da ste zreli za novi odnos i uskoro će vas ljubav pronaći.

Semenke

Poznato je da su semenke znak plodnosti. Isto je tako i u ljubavi, jer kao se u snu pojavi setva semena onda ste otvoreni da primite nove emocije, piše Cosmopolitan.rs. Ukoliko sanjate žetvu to znači da trebate da se rešite loših osobina koje us do sada sprečavale nastanak novog odnosa.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter