Izvor:
14.02.2018 u 14:41
0

DAN ŠVALERA: Evo ko i kako slavi ovaj praznik!

Ako ste skloni da švrljate u vezi ili braku – onda vam čestitamo praznik

Praznik Dan zaljubljenih, koji će svi zaljubljeni proslaviti danas, vezan je za stalne partnere, ali jedan praznik se proslavlja sa onim partnerima koji ostaju u senci jer je u pitanju Dan švalera.

Danas većina nevernih žena i muškaraca proslavlja praznik sa osobama sa kojima švrljaju van veze. Proslavljaju zabranjenu vezu ili seks-aferu, a sutra će imati reprizu proslave sa stalnim partnerom.

Sajt za sklapanje vanbračnih veza "Gleeden" sproveo je istraživanje koje je pokazalo da 52 odsto brakolomnika svoju tajnu vezu proslavlja 13. februara. Ovaj dan se u Americi popularno naziva "Dan ljubavnice" ili druge žene, ali i drugog muškarca ili ljubavnika. Pokloni koji se tada razmenjuju mnogo su smeliji i bezobrazniji nego oni koji su rezervisani za stalne partnere.

Pet odsto ispitanika izjavilo je da će Svetog Valentima provesti u društvu svoje tajne ljubavi dan posle praznika (15. februara), a čak 12 odsto preljubnika će biti sa ljubavnikom ili ljubavnicom baš na Dan zaljubljenih i to na nekom javnom mestu kao što su restorani.

Koji god praznik da odaberete da slavite, bitno je da se volite.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter