STALO VAM JE DO PARTNERA: Saveti ako posle prvog ljubavnog sastanka želite da se dogodi i naredni!

 

Tradicija nalaže da na prvom sastanku račun plaća muškarac, ali u današnje vreme to više nije nužno. Istraživanje pokazuje da je 41 odsto žena spremno da plati račun na prvom sastanku, pod uslovom da ih muškarac sam pozove na taj sastanak. Ovo su korisni saveti ako posle prvog ljubavnog sastanka želite da se dogodi i naredni.

Potrebno je 15 minuta 

Kada je u pitanju hemija, istraživanja pokazuju da je dovoljno 15 minuta da odlučite da li se međusobno privlačite. Isto kažu i muškarci i žene, a prvi utisak je sasvim dovoljan i da odlučite da li želite drugi sastanak. 

Iskrenost je uvek najbolji recept 

Ako ste na sastanku s muškarcem koji vam se ne sviđa, recite mu da niste zainteresovani - istraživanja pokazuju da 52 odsto muškaraca smatra boljom opcijom da dama iskreno kaže da nije zainteresovana, nego da zavlači muškarca. 

Ne idite do kraja 

Tu još važe stara pravila - kada je u pitanju seks, većina muškaraca kaže kako gube poštovanje prema ženi koja im na prvom sastanku dozvoli da odu do kraja. Minimum od tri sastanka je neki standard kojeg se nije loše držati, a ako ste ozbiljni u pogledu veze, nije loše ni malo duže.

 

Izvor: B92
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost