Izvor:
01.03.2018 u 21:58
0

PAŽNJA: Žena koja zavlači muškarce ponaša se ovako i uživa u tome!

Ovo su jasni pokazatelji da ti je zavlačenje muškaraca hobi u kojem itekako uživaš:

Uvek daješ telefonski broj

Iako znaš da zapravo ne želiš da ti se muškarac javi, ne želiš da ispadneš bahata pa spremno diktiraš brojeve i ne razmišljaš koju poruku zapravo šalješ.

Održavaš komunikaciju

A ponekad je jednostavno bolje jasno dati do znanja da nisi zainteresovana. Ako iz pristojnosti odgovaraš na poruke i istovremeno si jako srdačna, većina muškaraca će pomisliti da si stvarno zainteresovana.

Smišljaš izgovore

Umesto da jasno kažeš da ne želiš da izađeš na kafu ili večeru, uvek smišljaš izgovore, zbog čega muškarcu celo vreme daješ lažnu nadu.

Ljubomorna si

Kad vidiš da muškarac, za kojeg nisi zainteresovana, pokazuje interes za nekog drugog, postaješ pomalo ljubomorna i tražiš njegovu pažnju. Ne zato što ti se odjednom sviđa, nego zato što ti fali da budeš u centru pažnje.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/tvd_shiina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter