Izvor:
07.03.2018 u 03:54
0

MALE TAJNE VELIKIH ZAVODNICA: Zbog ovoga muškarci neće želeti da se odvoje od vas!

Ukoliko imate nekog muškarca koji vam se sviđa, ovo je nekoliko saveta koje, ukoliko poslušate, nikada se neće odvojiti od vas. Predstavljamo male tajne velikih zavodnica.

Svoja i ničija

Svi se trudimo prikazati u najboljem mogućem svetlu, ali postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja. Nemojte da glumite, jer takve su laži kratkoga veka.

Pogled sve otkriva

Trenutak kada mu uhvatite pogled veoma je važan. U tom kratkom trenutku reći ćete stvari koje je nemoguće iskazati rečima.

Očarajte ga osmehom

Osmeh je jedno od ženinih najmoćnijih oružja koje može rastopiti i najhladnijeg muškarca. Tako ćete mu pokazati da ste prijateljski raspoloženi i zainteresovani za njega.

Humor je afrodizijak

Muškarce ništa ne obara s nogu kao devojka koja ima smisla za humor. Ovaj izuzetno delotvoran način zavođenja, a humor je pokazatelj inteligencije – a to je pravi mamac za muškarce.

Potreba

U iskonskoj podeli, muškarac je zaštitnik. Zato budite dama u nevolji. Nikako slabić i žena koje ne umije da se snađe, samo takoreći "posrnuli hrabri vitez".

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter