Izvor:
09.03.2018 u 22:28
0

TREND ROGONJA: Posebna vrsta ljubavnog odnosa, vrlo liberalna i nesvakidašnja!

Malo je verovatno da će se ovaj trend "primiti" u Srbiji, ali ako je suditi po pisanju portala "Metro" sve je prisutniji trend rogonje. To je jedna posebna vrsta ljubavnog odnosa, vrlo liberalna i nesvakidašnja.

Zapravo u pitanju je pojam "cuckolding" i to je svojevrsna "trojka", ali sa malim izmenama.

Sve je vrlo jednostavno, ali nastrano za prosečne seksualne strandarde.

U ovom odnosu muškarac voli i uživa u ponižavanju, uključuje troje – muža, ženu i muškarca koji sa njom ima seks dok muž gleda. Neki čak žele i da budu vezani, pa da na potpuno novom nivou uživaju u svojevrsnoj predstavi. Drugi dodaju, pridržavaju, posmatraju nemo…

Deluje neverovatno?

To se zapravo dešava, a mapirano je i kao pojam.

Čak i prema Google trendovima i pretrazi ovaj pojam je u januaru traženiji od fraze "trojka".

Čak postoje i forumi na kojima se traže zainteresovani i razmenjuju iskustva ovakvog ljubavnog odnosa čija je popularnost u porastu.

Izvor: B92
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter