NAKON KRIPTOVALUTE, NASTALE "KRIPTOMANSE": Potpuno neverovatno! Otkrijte novi vid veze! (foto)

 

Kao što postoje kriptovalute, sada postoje i "kriptomanse". U pitanju su odnosi u vrtuelnom svetu, na mrežama, gde sve veći broj momaka i devojaka traži partnera.

Izraz je prepoznao engleski "Gardijan", a odnosi se na pojavu prisutnu u onlajn svetu prvenstveno na aplikacijama za traženje partnera (Tinder).

A sve funkcionište baš onako kao što i zvuči - osoba sa kojom ste se spojili i sa kojom započinjete komunikaciju, umesto klasičnih pitanja, koristi svoje znanje o kriptovalutama kako bi vas impresionirala.

To znači da će muškarac na Tinderu pokušati da vas osvoji savetima o ulaganju u kriptovalute. Sve se odvija relativno brzo, jer "kriptomantičari" ne gube vreme.

Obično se već posle dve ili tri poruke pojavljuje ona o kriptovalutama. Zanimljivo je, kako piše "Gardijan", da ovakvi tipovi žele nekoliko stvari, a romansa nije nužno na prvom mestu.

Prvo, žele da ostave utisak stručnjaka. Drugo, žele da impresioniraju ženu jer verovatno u stvarnom životu retko impresioniraju ljude oko sebe. Tek na trećem mestu je romansa.

Čudno, zar ne?

Srbija danas
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost