Izvor:
20.03.2018 u 14:08
0

LJUDI IH IGNORIŠU: Ovih pet saveta o seksu dobro zapamtite!

Ovo je pet najneočekivanijih, ali osnovnih saveta za seks:

1. Ne razmišljajte

Ako previše razmišljate o tome kako izgledate i jeste li nešto dobro napravile, nemojte očekivati dobar seks. Jako je bitno da se prepustite užitku i ‘ne razbijate’ glavu nebitnim stvarima.

2. Komunikacija je veoma važna

Veoma je važno da otvorite komunikacijske kanale kako biste uživale u dobrom seksu. Nemojte se bojati reći: “To mi se ne sviđa”. Razgovarajte o tome što vas stvarno uzbuđuje i u čemu uživate te i njemu dopustite isto.

3. Nemojte očekivati da će svaki put biti neverovatno

Neće.

4. Koristite igračke

U tome nema ništa loše. Većina žena treba dodatnu stimulaciju klitorisa kako bi postigle vrhunac.

5. Ljubljenje je ključ

Veliki broj parova zanemaruje važnost ljubljenja, što je malo sramotno jer je ljubljenje savršen način za uspostavljanje intimnosti i verovatno je najvažniji predseksualni čin. Bilo da je s jezikom ili bez, romantično ili s grickanjem, ljubljenje nikako ne smete izostaviti.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/merv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter