Izvor:
29.03.2018 u 23:19
0

ISTRAŽIVANJE OTKRILO: Najviše smo raspoloženi za zabavu pod čaršavom tokom vikenda!

Jedno istraživanje o seksualnim navikama ljudi otkrilo je kako smo najviše raspoloženi za zabavu pod čaršavom tokom vikenda.

Internet stranica za upoznavanje "Lllicit Encounters" sprovela je zanimljivo istraživanje o intimnim odnosima među ljudima. U studiji je učestvovalo 1.000 parova koji su odgovarali na osnovna pitanja o svom seksualnom životu.

Na osnovu njihovih odgovora, tim koji stoji iza dejting sajta otkrio je da parovi imaju najveći libido subotom oko 17.35 časova. Ovog dana su takođe najviše seksualno aktivni, ali u nešto kasnijem terminu, tačnije u 22.24 časova.

Osim satnice, učesnici u studiji su otkrili koji dani su im najomiljeniji za igru ispod čaršava.

Četrdeset odsto ispitanika je za najdraži dan odabralo subotu, a većina se izjasnila da su najmanje raspoloženi za seks ponedeljkom.

Na želju za vođenjem ljubavi može uticati čak i godišnje doba – dok je tokom jeseni najmanja seksualna aktivnost, leti se povećava.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter