Izvor:
02.04.2018 u 03:35
0

OBRATITE PAŽNJU: Nikako ne radite ove stvari pre seksa, mogu biti opasne!

Iako kažu da je spontani seks najbolji, te da ne bi trebalo uopšte da se pripremate za odnose, postoje stvari koje većina ljudi rade, a koje mogu loše da se odraze po zdravlje.

Depilacija

Naravno da treba lepo da se izdepilirate pre seksa, ali bi ovu aktivnost trebalo da uradite dan-dva pre samog intimnog čina. U slučaju da rešite voskom da uklonite dlake malo pre vođenja ljubavi, možete izazvati iritaciju, upaljenost pa i nadutost kože. Ovo se posebno odnosi na predeo oko prepona i bedara, koji se najviše izlažu trenju iz znojenju.

Lek protiv alergije

Lekovi protiv alergije, odnosno antihistamnici veoma opuštajuće deluju na telo, ali isto tako snažno deluju na sluzokožu celog tela- od usne duplje do intimnog predela.

Zapravo lekovi namenjeni smirivanju alergijskih reakcija utiču na smanjeno lučenj vaginalne sluzi zbog čega seks može biti neprijatno iskustvo.

Odlazak u toalet

Odlaganje odlaska u toalet može biti veoma loše po vaše zdravlje. Imajte u vidu da je bešika smeštena blizu vagine, zbog čega biste svaki pritisak mogli da osetite, a to će da smanji seksualni užitak. Ujedno, šansa za upalu bešike postaje veća.

Srbija danas
Foto: Ariva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter