Izvor:
06.04.2018 u 12:49
0

ZAPRAVO POSTOJI TRENUTAK: Evo kada trebate reći u vezi „VOLIM TE“!

Iako većina osoba oseća ovu snažnu emociju, mnogi se suzdržavaju da je prvi izreknu u vezi.

Jedan servis za upoznavanje ljubavnih partnera sproveo je istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 muškaraca i žena u Velikoj Britaniji. Glavni im je cilj bio da otkriju ljubavne navike parova, a posebno da istraže pravo vreme za preduzimanje nekih ključnih koraka u vezi koje svi prolaze.

Većina ispitanika priznala je da čekaju pet meseci pre nego što drugoj strani kažu „Volim te“ po prvi put. To je, otprilike, isti vremenski period nakon kojih su spremni objaviti svetu da su u srećnoj vezi i da ih upoznaju sa svojim najbližim prijateljima.

Iako čekaju na izjavljivanje nežnih osećanja, ista studija je pokazala da se trećina ispitanika u prvi seksualni odnos upušta do dve nedelje nakon upoznavanja, dok se prvo držanje ruke u 34 odsto slučajeva dogodi tek nakon prvog seksa.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/cami

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter