Izvor:
15.04.2018 u 22:21
0

SAVETI ZLATA VREDNI: Evo zbog čega treba da obrišete bivšeg sa liste prijatelja na Fejsbuku! (foto)

Raskidi su teški, ali nikada nećete preboleti bivšeg dok ga ne obrišete sa liste prijatelja.

Sudeći prema novoj studiji, ukoliko je bivši i dalje prisutan na monitoru vašeg kompjutera, to će uticati da sebi otežate raskid i opsesivno se navučete na njegov profil na Fejsbuku. Tokom istraživanja, pratilo se korišćenje ove društvene mreže, emotivni oporavak i lični sud 464 učesnice nakon raskida.

Rezultati su bili šokantni: učesnice studije koje su zadržale svoje bivše u listi prijatelja na Fejsbuku, osećale su se mnogo gore po pitanju raskida, nego one koje su ih izbrisale.

Istraživači su takođe otkrili da Fejsbuk profil bivšeg čini da se osećate loše, jer se konstantno podsećate da ste trenutno samo virtuelni prijatelji i ništa više.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter