KADA ON NIJE VAŠ: Ukoliko ste zaljubljene u muškarca koji je zauzet, ove TRI stvari su jedino što vam preostaje da uradite!

Ne možemo da negiramo koliko god loše zvučalo da su se mnoge ljubavne veze razvile upravo iz varanja, iako nam se to čini nemoralnim i podcenjivačkim.

Ako se i vi nalazite u situaciji da ste zaljubljene u oženjenog ili muškarca koji je u vezi, znate da je nemoguće da on nju odmah ostavi i krene u novi život sa vama. Ovo je veoma komplikovana i zamršena situacija u kojoj imate samo tri opcije. Evo o čemu je reč.

Prekinite komunikaciju sa njim

To što su mnogi uspeli ne znači da ćete i vi, piše net.hr. Naravno, ne znate dok ne preuzmete neki rizik, ali ako vam stalno govori kako ste lepi, dobri, pažljivi i seksi i posle pola godine je i dalje u braku ili vezi sa istom devojkom, onda od vas dvoje nikada neće biti ništa ozbiljno. Prekinite svaki kontakt i posvetite se nekom drugom. Slobodnom.

Dali ste mu dovoljno vremena da razmisli i donese odluku. Nemojte mu dozvoliti da nastavi da sedi na dve stolice jer to ne zaslužujete ni vi ni ta druga žena.

Nemojte se više viđati s njim zbog seksa

Iako se savršeno dopunjujete i seks je odličan – prestanite da se viđate sa njim! Možda mislite da će zbog neverovatnih orgazama koje mu priuštite svaki put ipak odlučiti da nastavi sa vama, ali znajte da grešite. Ukoliko može da ima seks sa vama, a mirnu luku kojoj se vraća svaki dan – zašto bi bilo šta on tu menjao i kvario? Morate da naučite da više cenite sebe i stanete na put takvom ponašanju prema vama.

Prestanite da mu posvećujete svoje slobodno vreme

Neke žene misle da će ih muškarac zaboraviti i vratiti se ženi ako prestanu da mu posvećuju vreme i to je tačno. Onda će kada zaboravi na vas da nađe neku drugu, treću i tako sve dok mu neka posvećuje pažnju i vreme.

 

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Kviz: Naslovna strana
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Serija: Suze moje sestre
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live