NIJE KRAJ SVETA AKO STE SAME: Pametno iskoristite vreme i pravac u uživanje!

 

 

 Nije kraj sveta ako ste bez partnera. Za brojne singl devojke su praznici veoma stresni i pomalo depresivni jer ih ne provode i ne planiraju kako priželjkuju sa svojim partnerom već same.

Donosimo vam 4 najbolja načina kako da vam što lepše prođu praznici.


Putovanja

 Ako ste dobili nekoliko slobodnih dana za praznike, ne razmišljajte ni sekunde, odmah napravite plan gde ćete otići i promeniti sredinu. Ovo je idealna prilika da posetite neko mesto na kom nikada niste bili. Ako su svi vaši prijatelji zauzeti, jednostavno otputujte sami i pružite sebi priliku da upoznate nove ljude.


Napravite malu zabavu


 Iskreno mnogo je onih koji ne znaju gde će dočekati praznike. Zato vi uzmite stvar u svoje ruke i organizujte neku zabavu i pozovite vama drage ljude. Svi će se rado odazvati jer mladi uvek vole dobar provod. Obavezno im skrenite pažnju da povedu još nekoga, nikad ne znate hoćete li baš te noći da upoznate savršenu osobu za vas.


Pružite pomoć onome kome je potrebna

Trudite se da pomognete nekome koje je pomoć potrebna. Neopisiv je osećaj kada pomogne nekome kome je pomoć neophodna. Posle toga sigurno ćete se osećati ispunjeno i srećno.


Posvetite se porodici


 Iako takva druženja često pokrenu i neka pitanja oko vašeg ljubavnog statusa što vam sigurno neće biti drago, ali praznici su idealni za druženje sa roditeljima. Provedite praznike sa ljudima koji su vam najbitniji u životu i koji vas bezuslovno vole. Družite se i sa svojim starijim članovima porodice, oni će u tome neizmerno uživati i ceniti takve trenutke. Nije samo partner taj koji će vas usrećiti tokom praznika.

 

Izvor: Glosy
Foto: Instagram/shotfromthestreet

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Serija: Suze mojesestre
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:45 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live