NEVIĐEN SLUČAJ: U braku su 6 godina, a još nisu imali seks!

 

Kolumnistkinju "Sun"-a Didri Sanders ovoga puta je za pomoć zamolio muškarac koji je šest godina u braku, a njegova supruga odbija seks otkako su se venčali.

Draga Didri, moja žena je vrlo zgodna, ima odličan smisao za humor i zlatno srce, ali otkad smo se pre šest godina venčali, između nas nema seksa. Meni je 57 godina, a njoj 55. Upoznali smo se šest meseci nakon što je moja prva žena poginula u nesreći. Brak s mojom prvom ženom je bio divan i naš je seks bio pun ljubavi i zabavan. Jasno mi je da je to teško dostići.

Moja nova žena je divna i svestan sam koliko sam srećan. Često se ljubimo i mazimo, ali nikad nije došlo do seksa. Ona govori da će se to promeniti, ali nikad nije. Jako je volim, ali moram da priznam da sam užasno frustriran.

Didri odgovara:

Da li je reč o nekom fizičkom problemu ili se ona jednostavno boji da neće biti jednako dobra u seksu kao tvoja prva žena? Daj sve od sebe da je uveriš da nju vidiš u svojoj sadašnjosti i budućnosti, a ne da je gledaš kao neku zamenu. Ako to ne upali, predlažem da zajedno posetite terapeuta.

Srbija danas
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost