Izvor:
07.05.2018 u 23:18
0

DOVEDITE GA DO LUDILA: Žene, ako mirišete ovako, nijedan muškarac vam neće odoleti!

Muškarci imaju neke individualne razloge zašto im se nešto posebno sviđa na ženi.

Postoji jedna stvar kod koje su svi muškarci složni. Reč je o mirisnoj noti koju žena bira. Postoje tri sasvim konkretne mirisne kompozicije kojima muškarci jednostavno ne mogu odoleti.

Predstavljamo vam tri mirisa zbog kojih će svaki muškarac odlepiti:

1. Citrusni mirisi

Parfem koji miriše na pomorandžu, limun ili grejp je savršen za leto. To misle i muškarci koji vole takve voćne i lagane mirise. Decentan parfem je savršen razlog da vam se približi kako bi mogao uživati u mirisu.

2. "Sveže ustuširana"mirisi

Ako uvek mirišete kao da ste tek izišli ispod tuša, sigurno vam ne može odoleti ni jedan muškarac. Mirišete poput sveže presvučenog kreveta, a on mora odmah pomisliti na to kako bi bilo da se sa vama mazi ispod čaršava… Parfem najbolje deluje kad ga malo stavite u kosu – decentno, ali dugo miriše.

3. Miris vanile

Mirišete kao mirisna sveća ili osveživač za auto? To i nije baš seksi. Međutim, s malo decentnog parfema s notom vanile, delovaćete ženstveno i privućićete svakog muškarca. Dva do tri "špricanja" su savršeno dovoljni – samo nemojte preterivati.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter