Izvor:
15.05.2018 u 13:20
0

NAUČNICI TVRDE: Na kakve tipove muškaraca žene „padaju“!

Studija objavljena u jednom časopisu otkrila je kako žene biraju izaći na sastanak sa muškarcima koji najviše liče na njihovu braću.

Naime, ispitanici su gledali fotografije muškaraca i razvrstavli ih po tome ko im izgleda najsličnije. Fotografije dobrovoljaca bile su pomešane s fotografijama poznatih osoba. Istraživači su učesnicima dali papir na kom je bila fotografija brata ženske osobe u jednoj koloni, dok je u drugoj bila ista ženska osoba i još četiri muškarca, od kojih je jedan njen partner.

Ispitanici su određivali na kogu muškarac iz prve kolone najviše liči u odnosu na drugi.

Verojatno možete pretpostaviti kakvi su bili rezultati. Istraživači kažu kako su pronašli jasne dokaze o perceptivnoj sličnosti ženinog partnera i brata. Što znači da se ženama zapravo sviđaju muškarci koji nalikuju njihovoj braći! U svakom slučaju, zanimljivo!

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter