Izvor:
05.06.2018 u 21:31
0

POTREBNO JE MALO UMEĆA: Trikovi koji će od svake dame napraviti ljubavnicu za pamćenje!

U krevetu je osim strasti potrebno i malo umeća. Ovo su provereni trikovi koji će od svake dame napraviti ljubavnicu za pamćenje.

Usta

Usta su jako bitna erogena zona. Ljubljenje povećava nivo dopamina u mozgu, neurotransmitera koji povećava želju za seksom.

"Možete da probate jezikom da prolazite preko njegovih usta", predlaže seksolog Kerol Kvin.

Uši

U jednom istraživanju pokazalo se da su uši druga najjača erogena zona na muškom telu.

"Probajte polako ustima da prođete niz liniju njegove ušne resice, lagano je grickajte", savetuje Kvin za britanski "San".

Vrat

Lagani poljupci niz vrat su jako erotični i brzo će podstaći vašeg partnera na seks.

Najbolja tačka za stimulaciju je deo vrata taman ispod kose, koji treba lagano da ljubite s poluotvorenim ustima.

"Kombinacija topline i vibracije će podstaći želju kod vašeg partnera", objašnjava seksualni stručnjak Emili Mors.

Bradavice

U nedavnom istraživanju za američki časopis "Cortex" muškarci su priznali da je stimulacija bradavica jedno od najvažnijih mesta za podsticanje seksualne želje.

Stražnjica

I muškarci imaju svoju G-tačku. Ona je na prst udaljenosti unutar njegove stražnjice. Nisu svi muškarci jednaki, pa postoji šansa da mu se to i ne sviđa. Bila bi dobra ideja da pre nego što pokušate preispitate njegove želje.

Izvor: B92
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter