Izvor:
25.06.2018 u 06:46
0

ORGAZAM U SNU, SEKS S BIVŠIM: Saznajte šta vaši erotski snovi zapravo znače!

Pre nego što doneseš zaključak, odnosno (pogrešno) rastumačiš neki seksi san – na primer, da je to znak da se moraš razvesti od supruga i ili da on ima drugu – pogledaj što kaže dr. Jan Veles psiholog i stručnjak za snove.

Doktor Veles je autor knjige "The Complete A to Z Dictionary Of Dreams: Be Your Own Dream Expert" i tvrdi sledeće: "Tvoji seksi snovi nemaju apsolutno nikakve veze sa – seksom".

Pogledajte šta oni zaista znače:

1. Varanje supruga

Ovaj san često ukazuje na nedostatak poverenja, ali ne u tvom braku.

"To znači da onaj ko sanja gubi veru u svoju atraktivnost te doživljava nešto u stvarnom životu što ga čini manje samopouzdanom osobom", kaže doktor. Takođe kaže da je moguće da tražiš previše pažnje od ljudi oko sebe.

2. Imati homoseksualni odnos – ako si heteroseksualna (ili obrnuto)

"Postala si vrlo sigurna u sebe i zadovoljna si svojim telom i tolerantna prema uverenjima, moralu i vrednostima kao osoba." Ali to nije sve. Doktor Jan kaže da to može takođe biti refleksija tvoje avanturističke strane kao roditelja, supruge ili zaposlene osobe.

3. Seks s osobom koja nema lice

"Lice simbolizuje identitet pa ako osoba s kojom imaš seks u snu nema lica, to znači da te u stalnom životu stalno neko izaziva i iritira, ali nisi još otkrila ko", kaže doktor. Drugim rečima, to je poziv na akciju – pripazi da li ti i ko ti radi iza leđa.

4. Seks s najboljim prijateljem

Možda zvuči čudno, ali doktor Jan kaže kako seksualne maštarije poput ove dolaze i dolaze kad se diviš nekim karakteristikama tvog najboljeg prijatelja. Dakle, to nije neki problem. Osim ako niste pre bili u vezi…

5. Kad doživiš orgazam u snu

Čini ti se da si doživela orgazam, a zapravo si blizu stvarnog telesnog orgazma, tvrde istraživanja. I muškarci i žene to mogu doživeti – povećava se vlažnost vagine, osetljivost klitorisa – u rem fazi sna može doći do uzbuđenja. Ako se tvoj seksi san događa u rem fazi sna, može se svašta dogoditi…

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter