Izvor:
15.08.2016 u 20:40
0

OVO NE SMETE NIKAD DA RADITE: Seks sa kumom je greh!

Sve je počelo kada je kum, inače najbolji drug, otišao na privremeni rad u Nemačku.
Kako je kum imao dosta poverenja u mene, kao i ja u njega, zamolio me je da se nađem kumi, sta god joj trebalo, da je odvacim kolima negde, i sl. Kuma, crnkica, srednje građe, sa lepim okruglim dudama, lepom guzom, tetoviranim obrvama, baš dobra. Od onih, uz koju se i mrtvima diže.

Jednog dana, prosetam do nje, i kumovih roditelja, koji tog trenutka nisu bili kući. Sedeli smo, pili kafu, započeo sam neke zanimljive teme, o vezama, braku, o svojoj bivsoj zeni…Kuma je pristala na razgovor i rekla mi da je startuje tu neki iz komsiluka, osetion sam da bi mi lako utrčala u krevet. Ukočio sam, jer, ipak, je ona žena mog najboljeg druga. I moja kuma.

Oboje smo se čuli sa kumom, dogovorili da ponekad izađemo, malo se provedemo. Tako je i bilo. Izašli smo ona i ja, i nase dve drugarice. Nekoliko pića, svi su se opustili. Drugarice su brzo otišle u novi klub, a nas dvoje smo krenuli ka svojim kucama.

Usput sam je nekoliko puta značajno pogledao, zamolio da se malo provozamo i da parkiramo sa strane. Pristala je, smejala se. Prihvatila je vino, koje sam izvadio iz gepeka. Nalio joj jednu, pa drugu. Ubrzo je počela da se uspija oko mene, da može preskočila bi na moje sedište, ali se suzdržavala.

– Kumo, pitao bih te nesto u poverenju, izmedu nas dvoje…

– Može – odgovorila je brzo i gotovo skočila na mene.

Ljubila me je pomahnitalo, ali sve vreme šaputala da o ovome niko ne sme da zna.

Pošto smo završili, krenuo sam da je vozim kući, ali smo opet parkirali i još jednom sve ponovili. Videlo se da je bila željna muškarca. A, meni je baš bio merak da to bude ona. Gotovo pred zoru krenuli smo kući, umorni i lepljivi, ali oboje zadovoljni.

Naredne tri godine imali smo redovno seks. Pristajala je na sve, nije imala predrasuda. Onda, odjednom, rešila je da se razvede od kuma i odseli iz grada. Dugo posle kume, nisam mogao ni sa jednom da imam seks. Molio sam Boga da mi oprosti, jer je nekako sve krenulo nizbrdo. Dobio sam otkaz, počeo da imam problema sa impotencijom, upao u dugove. I sinovi su se nekako odrodili od mene.

Znam da sam grešio, ali kuma je bila kao nijedna druga. Umela je sve i na svakom mestu.

happytv.rs

foto:twiter/meri

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter