Izvor:
07.07.2018 u 07:14
0

NIJE PREVARA: Iznenadićete sa kada saznate šta su najčešći razlozi razvoda!

Servis za upoznavanje "NextLove", namijenjen razvedenim i samohranim roditeljima, anketirao je na svojim stranicama 43.000 žena pitajući ih koji su razlozi zbog kojih su se razišle od svojih partnera.

Premda mnogi veruju kako je prevara na prvom mestu kriva za razvod braka, ovo je istraživanje otkrilo kako to ipak nije istina.

Različiti životni ciljevi partnera na prvom su mestu, a tek nakon njih prevara i potom neprestane svađe s partnerom.

– Nevera se ponekad pokaže kao delotvorno sredstvo za spašavanje braka, ali puno češće je razlog njegovog raspada – komentarisao je izvršni direktor servisa "NextLove" Sigurd Vedal.

Ono što je pokazala je anketa, jeste da nedostatak zajedničkih životnih interesa partnera, koji je najčešći uzrok raspada braka, može biti i povod za prevaru!

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter