Izvor:
17.08.2016 u 23:46
0

PREVARIO JE SA NJENOM SESTROM, ALI JE ZANEMEO KAD MU JE ONA REKLA STRAŠNU ISTINU!

Jovan B.mesecima je bio u ljubavnoj vezi sa sestrom svoje žene Milene, ali se pazio da se to ne sazna nikako.

Kad su toliko bili zaljubljeni, njih dvoje su pobedli iz rodnog Požarevca, a on je svojoj ženi ostavio pismo:

– Milena, ti si dobra osoba, sjajna, ali ja sam se zaljubio u tvoju sestru. Mi smo zajedno već deset meseci i rešili smo da započnemo zajednički život. Molim te da ovo prihvatiš razumno i da se razvedemo sporazumno. Plaćaću uredno alimentaciju za našu decu, nikad ih neću zapostaviti, tim pre, što tvoja sestra ne može da ima decu. Voleo sam te godinama. I sad te volim na poseban, prijateljski način. Nemoj se ljutiti, treba ti snaga da nastaviš dalje, verujem u tebe i znam da će mnogi muškarci poželeti tako kvalitetnu ženu pored sebe, a ti ćeš birati. I odabrati najbolje. Jer, uz tebe ide samo najbolje.

Ona mu je odgovorila tako što je sve napisala na svom fejsbuk profilu:

– U pravu si da uz mene ide najbolje, naša deca. I, ma koliko ti govorio o meni kao dobroj, ja to za tebe ne mogu da kažem. Kad pogledam unazad,ne umem sebi da objasnim zbog čega sam grčevito želela da ostanem sa tobom u braku, u kući, koju smo pravili od moje plate i letovali s mojim parama. Nebitno. Šta je bilo, bilo je. Više mi ništa ne smeta, a verujem da ni tebi ne smeta što je moja sestra prvo bila – moj brat. Promenio je pol i zbog toga ne može da ima decu.

happytv.rs

foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter