OPASNOST PO ZDRAVLJE: Žene smislile bizaran način da dožive orgazam!

 

Internet je nepresušni izvor korisnih, ali i bizarnih informacija koje vas, ako ih poslušate, na koncu mogu koštati glave – doslovno.

Trendovi se šire brzinom svetlosti, a jedan je takav i "peegasm", što još uvek nema prevod u našem jeziku (možda i bolje). Ono što se može opisati kao – trnci prilikom mokrenja kao posledica čekanja do zadnjeg trena – nova je vrsta orgazma koju upražnjavaju devojke.

Žene opisale kako to rade

Sve je počelo kada je jedan muškarac pitao ženu da li je li ikad osetila mini orgazme dok je piškila nakon što je dugo zadržavala mokraću.

"Devojka mi je nedavno rekla da, ako ne ode na WC čim oseti potrebu, doživljava orgazme koji joj se šire duž kičme pa sve do glave. Ako prilikom mokrenja izvodi obrnute Kegelove vežbe, veće su šanse da će nastupiti mini orgazmi", napisao je korisnik Redita.

Ako vam sve ovo zvuči užasno bizarno, znajte da njegova devojka ni približno nije jedina žena koja to praktikuje.

"Ja ih nazivam vaginalnim trncima, jer to nisu orgazmi u pravom smislu reči, ali dosta je slično. Osećaj je jako prijatan, a postižem ga tako što usred mokrenja zaustavim mlaz na sekundu pa ga opet pustim", objasnila je jedna korisnica.

Ovaj trend zapravo je vrlo opasan i ne preporučuje se da ga sledite – osim ako želite urinarnu infekciju.

"To je prilično glupo. Zadržavanje urina dovodi do različitih infekcija, pa čak i oštećenja bubrega", objasnila je dr Kler Morison. Razlog zašto neke žene doživljavaju orgazme leži u tome što senzacija pune bešike stimuliše živce karlice i podstiče seksualno uzbuđenje. No, verujem kako postoje daleko bolji načini za postizanje orgazma", zaključila je doktorka.

 

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16.10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Parovi - Nominacije
02:30 Parovi - Live