Izvor:
17.07.2018 u 13:35
0

Evo nekih od razloga zašto vam se u potpunosti nije prepustio!

U nedefinisanom ste odnosu s muškarcem koji vam se sviđa. Želeli biste nešto više, ali on vam ne dopušta da mu se približite. Najbolja bi opcija bila da krenete dalje, jer vas očigledno ne zaslužuje. Međutim, nije to uvek tako jednostavno. Evo nekih od razloga zašto vam se u potpunosti nije prepustio.

Previše se trudite

Ulažete sve napore da ga osvojite. Time on stiče utisak da vas može imati kad god poželi, a muškarce to odbija. Oni žele da budu lovci i ne privlači ga činjenica da ćete postupiti "kud on okom, tu vi skokom".

Niste njegov tip

Ne tražite razloge zbog čega. Možda mu jednostavno neka vaša osobina ili neki detalj u fizičkom izgledu nije privlačan. Ne pokušavajte da to promenite zbog njega. Radije ga pustite i pričekajte da se pojavi onaj pravi.

Smatra vas prijateljicom

Ako vam govori o drugim devojkama i svojim osvajanjima, definitivno vas je svrstao među prijatelje. U ovom slučaju nije isključeno da se tokom druženja odnos razvije u nešto više i da s vremenom shvati kako mu se u stvari sviđate.

Seksualno ga ne privlačite

Ako ste već dugo prijatelji, moguće je da vas ne zamišlja golu. Testirajte ga tako da se izazovnije obučete i ako primetite da uopšte ne obraća pažnju znači da definitvno ne želi da vas odvuče u kevet.

Misli da niste kompatibilni

Svako traži nešto određeno kod partnera ili partnerke. Moguće je da se iz nekog razloga ne podudarate. Pitajte ga šta voli i očekuje od svoje partnerke i shvatićete da li je ovo razlog zbog kog ne želi vezu s vama.

Ima previsoko mišljenje o sebi

Postoje ljudi koji misle kako su toliko savršeni da s njima pod ruku mogu ići samo supermodeli. Ako je tako, bolje je da ga sklonite od sebe, a on će shvatiti šta je uradio i moliće da vam se vrati. Ako ga pustite nazad u svoj život, tretirajte ga kao što je on vas.

"Kako mama kaže"

Možda se vi njemu i sviđate, ali njegova porodica i bliski prijatelji to ne žele da prihvate. Ako se radi o čoveku koji je pod njihovim uticajem, definitivno nemate šta da tražite s takvom osobom.

Nije spreman za vezu

Mnoge žene to ne mogu da razumeju, ali neki muškarci brzo shvate da li je neka devojka po njihovim merilima za vezu. U trenutku kada su je “identifikovali” odlučiće hoće li s njom stupiti u vezu ili neće. Ako ništa ne preduzme, najbolje je da krenete dalje.

Ne zna da vas privlači

Možda nije primetio vaše suptilne poruke. Pokušajte da mu objasniti i rečima. Nemojte mu reći da ste zaljubljeni u njega, ali budite koketni i birajte reči.

Gušite ga

Pojedini muškarci vole žene koje se prema njima odnose majčinski i zaštitnički. Međutim, ima i onih koje to guši. Ne dišite mu za vrat i dajte mu prostora.

Razlika u godinama

Bez obzira na to što mislite kako znate sve o životu, ljubavi i seksu iako imate 20 godina, a dečko koji vas privlači 28, on neće biti zainteresovan i smatraće vas deteteom i nezrelom. S druge strane, ako ste vi stariji od njega može pomisliti da s vama nešto nije u redu, jer imate 35 godina i još niste u ozbiljnoj vezi.

Treba mu vremena

Obično muškarci koji se u ozbiljnoj vezi ponašaju odgovorno i znaju koje obaveze to uključuje, uspešni su i poslovni ljudi. Imaju jasne prioritete, ali nažalost ljubav je u drugom planu. Takvi će najverovatnije ceo život ostati u braku sa svojom karijerom.

Seksi devojke nisu za vezu

To je česta zabluda kod "slabih" muškaraca. Znači da su retko ili nikako imali uspeha kod seksi devojaka, pa automatski smatraju da se ni ne isplati pokušati.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter