Izvor:
20.07.2018 u 20:48
0

NA POČETKU STE VEZE? Ove greške nemojte da pravite nikad!

Konačno ste pronašli onoga koga ste tražili. Sve teče baš kako ste oduvek želeli i na sedmom ste nebu. Ipak, budite oprezni jer na samom početku mnogi prave greške koje ih kasnije skupo koštaju.

Povedite računa da ne padate u ove zamke.

Brzo ste se zaljubili i otkrili svoje emocije.

Zaljubili ste se ali niste sigurni u njegova osećanja. Pokušajte da ostanete hladne glave i ne odajite mu osećanja, ukoliko i on to ne čini. Ne iznosite previše svoje emocije i nežnost jer muškarce to može uplašiti.

Stalno ste zajedno ili ste na vezi ceo dan.

U redu je da pošaljete nekoliko poruka u toku dana ali nemojte biti stalno dostupni. Takođe ograničite susrete na tri do četiri puta nedeljno jer potrebno je da date jedno drugome prostora, kako ne bi došlo do zasićenja.

Žmurite na ono što nije dobro.

Postoje osobine ili stavovi koji su kod njega očigledni ali vi žmurite i trudite se da to opravdate. Nemojte to raditi jer sa vremenom kada zaljubljenost prođe, te osobine će doći do izražaja i iritiraće vas sve više.

Priče o bivšima.

Nemojte mu pričati o svom bivšem, upoređivati ga sa njim. Isto tako, nemojte tolerisati njegove komentare o bivšoj devojci ili bliskost sa njom. Koliko god da ste tolerantni na početku znajte da je početak temelj veze i odnosa koji gradite. Zato uradite sve kako bi taj temelj bio čvrst.

Slobodno ga malo prodrmajte.

Smeta vam što kasni, komentariše druge devojke i slično. Nemojte zvocati ali mu suptilno dajte do znanja da to vama ne prija i da to mora da se promeni.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter