Izvor:
24.09.2016 u 22:26
0

ZABORAVITE SILIKONE: Ovo je TRIK za VEĆE POPRSJE za kojim devojke lude! (VIDEO)

Vlogerka po imenu Natali rešila je da na Jutjubu otkrije svoj trik za stvaranje iluzije većeg poprsja. Počela je od prilično ravne radne površine, a onda otkrila i trik – u pitanju je tamni korektor.

Njime je konturisala ceo predeo grudi, uključujući i vrat i ključne kosti. Sve je setovala puderom u prahu, a rezultat je, mora se priznati, impresivan.

Jedini problem može biti to što će šminka sigurno zalutati i na odeću, pa je bolje da, ukoliko rešite da posegnete za ovim trikom, nosite majice sa kojima ste spremne da se oprostite ukoliko se ispostavi da su fleke previše tvrdoglave.

Ceo postupak pogledajte ovde:

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Natalie Boucher

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter