Izvor:
06.05.2016 u 03:16
0

ZAPUŠILA USTA SVIMA: Poznati model ovako odgovara na uvrede

Nije bitno kako izgledaju ili šta oblače, poznate ličnosti na društvenim mrežama pored lepih komentara dobijaju i mnoštvo kritika i uvreda.

Nakon što je dobila uvredljive komentare na račun svog izgleda i svoje kilaze, britanski model, Iskra Lovrens odlučila je da odgovori vrlo ''ukusnim'' fotografijama na svom Instagram profilu.

Naime, ona je pozirala sa gomilom hrane oko sebe, dajući na znanje svima koji je kritikuju zbog kilaže da nju jednostavno to ne dotiče.

Inače, Iskra je postala poznata po svojim oblinama i ne uklupa se u sliku klasičnih modela.

Kada ju je odbila većina modnih agencija na početku karijere zbog preširokih kukova ona nije odustala od svog sna da postane model.

Naprotiv, danas je jedan od najplaćenijih svetskih modela a uz i to i borac protiv neodrživih perfecionističkih standarda koji se nameću u modnoj industriji i tako vrlo ozbiljno ugrožavaju i psihičko i fizičko zdravlje mladih devojaka.

Happy.Tv.rs
Foto: Instagram/iamiskra

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter