Izvor:
24.02.2017 u 03:08
0

AKO IMATE KOVRDŽAVU KOSU, OVO ĆE VAS ODUŠEVITI: Evo kako da je ispravite bez pegle i fena! (VIDEO)

Pravilo kaže: devojke sa ufrćkanom – žele ravnu kosu, dok one sa super ravnom, žele lokne iz snova. I tako je zaista.

Mnoge dame, raznim aparatima kao što su obično presa ili figaro, dolaze do najboljih rezultata, kada je reč o ravnoj, odnosno ufrčkanoj kosi.

Ipak, postoje razni načini sa kojima možete postići savršen rezultat, a da pritom ne šteti vašoj kosi. Nećete je goreti, neće se lomiti i neće postati suva.

Uvek je lakši način da od ravne napravite ufrćkanu kosu, ali sad, uz pomoć ove metode, svaka devojka će veoma lako moći da dođe do savršenih rezultata i kada je reč o obrnutoj situaciji.

Za ovaj trik su vam potrebne samo ukosnice. I naravno četka, kako biste prethodno dobro raščešljali kosu.

Prvi korak jeste da operete kosu. Preporuka je da ne koristite nakon toga razne preparate, eventualno možete staviti određeno ulje za kosu, kako biste kosi dali svežinu i sjaj. Nakon toga, dobro se očešljate. Pogotovo, ako vam je kosa gusta i ima veće lokne. Kada to završite napravićete “konjski rep” vodeći računa da vam deo pri korenu bude dobro očešljan, zategnut i ravan.

Sačekaćete oko sat vremena, da vam se kosa osuši, a onda ćete pramen po pramen ponovo očešljati i ukosnicama ga zakačiti, tako da vam pramen, bukvalno bude obmotan oko glave i “prilepljen”.

Kada napravite “turban” od kose, možete glavu umotati i majicu i tako prespavati preko noći.

A, ujutru – savršen rezultat! Potpuna ravna kosa uz prirodni volumen.

Pogledajte zbog čega ova video ima preko dva miliona pregleda:

Izvor:Besnopile.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter