Izvor:
28.02.2017 u 23:54
0

RESPEKT: Ovaj hrabar post poznate manekenke o njenom CELULITU mora da pročita svaka žena!

Iako teror lepote i mršavosti još uvek dominira kao preporučeni lajfstajl, čini se da i popunjene, tzv. plus sajz žene imaju sve više prostora i u životu i na modnim pistama.

Jedan od omiljenih uzora korpulentijeg dela planete jeste sigurno Ešli Grejem, koja podstiče žene da prihvate i zavole sebe bez obzira na veličinu. Nedavno je sa tim ciljem objavila jedan post na Instagramu.

Na ovoj Instagram fotografiji vidi se spoljni deo bedara tzv. plus sajz manekenke Ešli Grejem dok se odmara na plaži u bikiniju s leopard printom i izgleda baš kako treba.

A u potpisu ove slike Ešli je napisala: “Vežbam. Dajem sve od sebe da se hranim zdravo. Volim kožu u kojoj živim. I ne stidim se nekoliko grumenčića i udubljenja ili celulita… a ne bi trebalo ni vi. #beautybeyondsize #lovetheskinyourein.”

Realno, sa tim se treba složiti. Iz nekog razloga većina žena smatra da postojanje celulita, pomorandžine kore, ukazuje na to da nisu zdrave i da nešto nije u redu. A celulit je sasvim noramalan – on samo pokazuje da imate masnoću ispod kože, a imati masnoću je sasvim normalno. I može je imati sava osoba, u svakom životnom dobu i koje god da je veličine.

Ešli je jedan od omiljenih uzor kada je reč o telu zato što iskreno voli veličinu i oblik svog tela, po kojem je prošle godine kompanija Matel napravila plus sajz Barbiku čije se butine dotiču, baš poput Ešlinih.

Telegraf
Foto: Instagram/theashleygraham

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter