Izvor:
12.03.2017 u 23:09
0

OPTIČKA VARKA: Predstavljamo fantastične savete kako da vam stuk deluje uži uz pomoć odeće!

Predstavljamo vam nekoliko saveta koji će vam pokazati kako da uz pomoć mode istaknete struk…

Poznato je da je silueta peščanog sata najženstvenija i najelegantnija. Pogledajte dodelu Oskara i najbolje obučene dame – Taradži P. Henson, Kuki Lajon i ostale… Svima je zajednička ista silueta. Kako doći do nje pomoći će vam naši saveti:

1. Nosite pantalone, farmerke ili suknje sa visokim strukom

Ultimativni odevni komadi koji vizuelno smanjuju i ističu struk su svi duboki donji delovi. Investirajte u pantalone ili suknju čiji pojas ide preko stomaka. U njima će pažnja biti usmerena ka struku, a vaš stomak će izgledati ravnije nego ikada.

2. Vertikalne pruge

Verovatno ste čuli da horizontalne pruge šire, dok vertikalne čine da izgledate mršavije i više. Pored toga što su vrlo popularne, vertikalne pruge će unaprediti vaš stajling i istaći vaš struk, bilo da nosite klasičnu majicu ili košulju.

3. Pantalone sa širokim nogavicama

Šira silueta u donjem delu čini čuda kada je u pitanju stvaranje kontrasta izmežu struka i zvoncara. Potražite kilote sa dubokim krojem i što širim nogavicama i videćete kako izgledaju magično.

4. Peplum

Klasična silueta ’40-ih je već nekoliko sezona u trendu i to sa dobrim razlogom. Peplum je obično dodat iznad struka, što znači da ga ističe i istovremeno pokriva stomak – dupli dobitak.

5. Dizajn koji oduševljava

Prvo viđen na kupaćim kostimima, ovaj modni trik pažnju usmerava ka sredini tela, čineći da vaš torzo izgleda manje i stvarajući siluetu peščanog sata.

6. “Wrap” haljina

Haljina koja se uvija i vezuje je postala hit davne sedamdesete godine i do danas se smatra jednim od najboljih dizajna. Stilovi variraju od materijala i estetike, ali bez obzira na dizajnera, V-izrez i materijal koji sužaava struk čine čuda zajedno.

7. Jakna sa kaišem

Mantili i kaputi sa kaiševima su idealan odevni komad koji nakon oblačenja automatski sužavaju struk. Ukoliko vaš kaput nema gajke, jednostavno stavite kaš oko struka i problem je rešen.

8. Ili samo kaiš

Najlakši način da dobijete figuru peščanog sata? Stavite kaiš! Kaiš privlači pažnju na središnji deo i samim tim ističe struk. Investirajte u kaiš srednje debljine koji ćete nositi sa omiljenim farmerkama i košuljom uvučenom u njih.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Twitter/kingwizzy_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter