Izvor:
13.03.2017 u 23:06
0

OPORAVITE KOSU PREKO NOĆI: Ova maska ubrzava rast i oporavlja vlasi!

Lomi vam se kosa? Ne može da dostigne dužinu koju želite? Ne brinite, postoji jednostavno rešenje! Ne samo da će vam kosa brzinski porasti, nego će biti obnovljena i lepa.

Pomoć za vas je maska od kvasca!

Iako kvasac nema naročito lep miris, maska od kvasca je jeftin i efikasan način da poboljšate stanje vaše kose. Kvasac je bogat vitaminom B8 koji utiče na rast kose, smanjuje nauljenost i bori se protiv njenog gubitka. Ova maska je takođe odlična za one koji pate od seboreje i peruti.

Način pripreme:

Potrebna vam je kocka kvasca i dve kašike meda. Pomešajte sastojke u činiji i dobro izmešajte. Dobijena smesa mora biti kompaktna kako bi maska imala efekta. Maska ima jak miris, ali ne brinite jer nestaje nakon pranja kose.

Maska od kvasca se nanosi na kožu glave 30 do 40 minuta pre pranja kose. Namažite masku i nežno masirajte glavu. Stavite kesu, a kako biste poboljšali efekat, možete umotati topao peškir. Nakon pola sata operite kosu šamponom, nanesite balzam i osušite je.

Masku možete koristiti preventivno jednom nedeljno, a ukoliko je vašoj kosi potrebno "lečenje" koristite masku dva puta u toku nedelje.

zenskimagazin
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter