parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ŽENE OPREZ: Ove vrste donjeg veša su smrt za vašu vaginu!

 

Nije svaki tip donjeg veša podjednako dobar za naše zdravlje. Postoje gaćice koje nikako ne biste smele da nosite jer mogu da vam naruše zdravlje i dovedu do ozbiljnih bolesti.

1. Donji veš koji je premali

Većina neće nositi premale gaćice, ali ako ipak spadate u gurupu žena koja to radi – pripazite na nekoliko stvari. Naime, premalo donje rublje može da izazove neželjeno trenje koje može da dovede do iritacije intimnih delova. Pritom, neodgovarajuće gaćice mogu da prouzrokuju urasle dlačice.

2. Donji veš prepun znoja

Ako se bavite nekom fizičkom aktivnošću i zbog žurbe ponekada ne stižete da promenite donji veš morate da znate da dodatna vlaga može da podstakne stvaranje gljivičnih i bakterijskih infekcija. Ipak, na svu sreću, postoje gaćice specifično napravljene za treninge i vežbanje koje mogu da vam pomognu sa rešavanjem ovog problema.

3. Sintetičke gaćice

Udoban donji veš većinom je napravljen od pamuka, i za to postoji odličan razlog – prozračnost. Koliko god možete, izbegavajte gaćice koje su napravljene isključivo od sintetičkih materijala. Takvo donje rublje zadržava vlagu i može da dovede do stvaranja gljivičnih infekcija.

4. Tange

Zbog posebnog dizajna tange su manje higijenske od ostalih gaćica.U slučaju da imate bakteriju poput E. coli (koja je zapravo najčešća baterija u debelom crevu), na materijalu zadnjeg dela gaćica i ako ste fizički aktivni, taj materijal se može pomeriti i preneti ovu bakteriju ka vagini.

5. Donji veš za oblikovanje tela

Kada je isticanje figure u pitanju, mnoge žene obožavaju da koristite pomoć gaćica za oblikovanje tela. Međutim, i takvi komadi odeće ne dolaze bez određenog rizika.Često nošenje preuskog donjeg rublja za oblikovanje tela može da dovede do probavnih problema kao i do infekcije mokraćnih puteva.

 

 

 

telegraf.rs
foto:arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:00 Dobro jutro Srbijo
11:15 Kviz Naslovna strana
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 PAROGRAF
02:30  Parovi - Live