parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

KAKO ODABRATI PRAVU OBUĆU? Uz ovih 6 saveta rešićete problem!

1. Odaberite najbolje vreme za kupovinu

U jutarnjim satima noge su odmorene i tada možete obuti čvršće i tesne cipele. Upravo zato je najbolje kupovati cipele u popodnevnim satima, kada su noge umorne, pa čak i malo otečene. Tako ostajete sigurni da će obuća koju kupite ostati udobna.

2. Kupite pravu veličinu

Uvek možete isprobati veću veličinu od one za koju mislite da imate i tako ćete odmah videti koja vam odgovara. Ako su vam stopala ravno u cipeli, tj. ne “plešu”, znači da je veličina dobra.
3. Obratite pažnju na širinu, ne samo dužinu

Odaberite pravilnu obuću tako da uvek ostavite malo prostora između palca i prednjeg dela cipele. Nikad ne kupujte ništa pretesno.

4. Odaberite prave štikle za vas

Mnoge žene izbegavaju visoke štikle jer kažu da ne mogu dugo stajati niti hodati u njima. Sve to stoji, međutim, treba znati i odabrati pravu štiklu na cipeli. Štikla bi morala biti u pravoj liniji ispod kosti pete.
5. Prvo nošenje

Kod prvog nošenja novih cipela jako pripazite. Uvek ih je dobro pre razgaziti s par nošenja na kratke relacije – da se noga privikne i cipele prilagode. Najlakše je to napraviti kod kuće. Nosite ih 15 minuta, zatim 30 minuta i 60 minuta.

6. Ulošci za cipele

Ako već imate cipele koje vam nisu preterano udobne – pokušajte ih prilagoditi. Kupite uloške s dodatnim jastucima kako biste pomogli nozi da se bolje prilagodi cipeli, ali i obrnuto.

 

Izvor: saveti.rs
Foto: Twitter/Kupindo

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Dobro jutro Srbijo
08:00 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
09:45 Dobro jutro Srbijo
10:40 TOP - SHOP
11:00 FILM
11:55 Vesti
12:05 FILM
12:55 Vesti
13:10 Pazi Paparazzo
14:00 Parovi Nedeljni ručak
17:30 Telemaster
18:15 Glamur
18:30 Upoznajte parove
20:00 Parovi Izbacivanje
02:30 Parovi Live