Izvor:
24.03.2017 u 19:01
0

BUDITE U TRENDU: Ovih pet stvari svaka zaposlena žena mora imati!

Zaposlena žena uvek mora izgledati dobro i osećati se dobro u svojoj garderobi. Poslovni dres kod mora biti ispoštovan, kao i ženska potreba za praćenjem trendova. Ono što gotovo uvek predstavlja problem jeste manjak vremena koje možemo posvetiti kupovini i sklapanju dobrih odevnih kombinacija za radni dan.

Upravo je ovo razlog da vam svakodnevni posao olakšamo. Pored poslovnih klasika koje svaka od vas poseduje pripremili smo vam pet bejzik komada sa modernim osvrtom. Evo i koji su…

PANTALONE SA POJASOM

Široke sečene nogavice, falta, krući materijal koji savršeno pada niz nogu i daje odličnu formu, a pre svega visoki struk sa pojasom koji pokriva ama baš svaki nedostatak u tom predelu razlozi su da nabavite ovaj trendi model. Neutralne boje poput sivih i smb nijansi naspram sumornih zimskih boja daće dašak živosti vašem izgledu. Uz njih možete nositi komotnije ili potpuno uske bluze uvučene tako da, zajedno sa pojasom zaista ističu struk. Odgovara im ravna obuća jednako kao i visoke potpetice, potrebno je samo da se vide gležnjevi.

BLUZA SA KARNER RUKAVIMA

Bela bluza je must have, ali ako minimalističkom dizajnu dodate duskretne karnere na rukavima dobićete potpuno novu dimenziju. Ovaj element oplemenjuje izgled i čini ga modernim, a da nimalo ne remeti poslovni duh i univerzalnost bluze. Možete je nositi uz sve, a ono što je čini drugačijom jeste što ispod klasičnog sakoa sa podvijenim rukavima izviruju dunamični i ženstveni elementi. Vaš klasičan izgled uz ovakvu bluzu momentalno će postati drugačiji.

DUGAČKI SAKO

Dugačka, ležerna varijanta sa jednim dugmetom ne izgleda previše strogo, a opet snažno i moderno. Ovakav model, naročito ako ima produžene revere veoma izdužuje figuru, da nadomesti komociju koja ne ističe struk. Možete ga nositi uz usko ili široko, kratko ili dugačko – nema opcije koja nije dobra. Trendi košulje i bluze sa karner rukavima zahtevaju da se ti karneri vide, pa je model sa tričetvrt rukavima ovde pravi izbor.

VREĆASTA TORBA

Veoma zgodna i veoma trendi – ova torba je must have. Pored mekanih, vrećastih varijanti za svaki dan postoje i one od kruće kože, pravilnije forme koje su idealan način da razbijete monotoniju poslovnog dana. Iako ne izgledaju previše veliko istina je da u njih može stati zaista sve što vam je potrebno. Kako biste izgledali što poslovnije neka boje u odevnoj kombinaciji ostanu neutralne, ali tašna kao element koji ne nosate po kancelariji ceo dan može biti u boji koja će vam razvedriti dan. Cigla narandžasta je odličan izbor.

CIPELE SA NISKIM POTPETICAMA

Striktni dres kod vam ne dozvoljava ravnu obuću, a visoke potpetice su zaista naporne za nošenje kroz čitav dan? Idealna varijanta za vas jesu takozvane „kitten“ potpetice. Ove sezone su se vratile na velika vrata i usrećile mnoge dame koje ne vole „vrtoglave visine“. Ne samo da su udobne za nošenje već izgledaju drugačije i zanimljivije od klasičnih salonki. Za dodatnu dinamiku birajte sečeni model u kombinaciji klasične crne i intarzije sa nekom teksturom.

Lepotaizdravlje
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter