Izvor:
24.03.2017 u 20:09
0

DUBOKI IZREZI, ČIPKANO I PROVIDNO: Evo šta će se nositi ovog leta!

Jarke boje, duboki dekoltei, providne tkanine i brushalteri umesto majica dominiraće na ulicama ovog proleća.

Na pistama Nju Jorka, Londona, Milana i Pariza prošetani su ovogodišnji prolećni modni trendovi i predstavljaju samo delić onoga što su dizajneri ponudili u svojim novim kolekcijama. U nastavku teksta možete pročitati šta će se sve nostiti u naredna tri meseca.

Prugice
Dizajneri iz sezone u sezonu uspevaju da ožive prugice na inovativan način. Ove sezone su izrazito heterogene – vertikalne, horizontalne, ahromatske i u boji, različitih dužina i širina. Neretko su formirane i kao optičke iluzije. Inače ih ima na svemu, od haljina, pulovera i pantalona, sve do torbi za plažu.

Žutilo
Žuta će biti jedna od dominantnih boja prolećne sezone. Pojavljuje se u različitim tonovima – nežnopastelna, boja limuna i boja senfa. Kreatori čak predlažu da se na proleće obučemo od glave do pete u ovu živopisnu boju.

Cveće u proleće
Cvetni print je, baš kao i prugice, iz sezone u sezonu zanimljiv na neki svež način. Prošle sezone smo ga nosili u okviru trenda sedamdesetih, a ovog proleća biće povezan sa siluetama šezdesetih.

Duboki izrezi
Nekako s proleća! Nosiće se duboki izrezi na svim delovima tela – od nogu, preko struka, do ramena, i to ne samo na haljinama, već i na jaknama. Otkriveno telo je veliki trend za proleće 2017.

Čipkano i providno
Već dve godine se kroz dizajnerske kolekcije provlači mnogo tila, šifona i ostalih transparentnih tkanina. Izraz je to neke nove senzualnosti koju dizajneri pokušavaju da nametnu. Takvim prozirnim formama skreću pogled na donje rublje, koje takođe dolazi u fokus.

Jednobojno je in
Monohromatski izgled u jarkim bojama još jedan je trend koji kreatori predlažu za proleće 2017. Ne zaziru ni od jedne boje te su u svojim kolekcijama predstavili celu paletu duginih boja – od žute i ružičaste, do tirkizne i zelene.

Rese i perje
Nojevo perje i kožne rese će kao dekorativni elementi obogatiti proleće. Prisutni su na modnim dodacima, što nije velika novost, ali sada ćemo ih gledati i na haljinama.

Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/verifiedmoda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter